FINOM17.com

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési szabályzat

Összefoglaló

A Szolgáltató Internetes felületen keresztül elérhető partnerkereső rendszert (Rendszer) üzemeltet, amelyen keresztül lehetőséget biztosít a Rendszer használói számára, hogy a Szolgáltató által biztosított tárhelyen hozzászólásokat, értékeléseket, képeket helyezzenek el, illetve a más felhasználók által elhelyezett tartalmat böngésszék, megtekintsék (Szolgáltatás).

A Rendszerben található tartalom felhasználónév és jelszó megadása nélkül böngészhető, az elhelyezett tartalom megtekinthető.

A regisztrált és email-ben hirdetés jelentkezett felhasználó hozzájárul, hogy az általa elhelyezett tartalmat a Szolgáltató felhasználja.

A Rendszerben megadott adatok - kivéve a nyilvánosként megadott adatokat (pl.: nickname) - bizalmasan kerülnek kezelésre.

A szolgáltató nem vállal felelőséget a userek által feltöltött tartalmakért.

A szolgáltató nem tud minden regisztrált tagot egyesével leellenőrizni, így az, hogy a regisztráló elmúlt e 18 éves, minden esetben a regisztrálót terhelik. Amennyiben a szolgáltató tudomására jut, hogy az adott regisztráló nem töltötte még be a 18. életévét, úgy a szolgáltató azonnal törli a regisztrálót, amennyiben az nem tudja bizonyítani, hogy elmúlt 18 éves.

A user elfogadja a regisztrációjával, hogy a rendszer több domainnévvel rendelkezik.

A user elfogadja a regisztrációjával, hogy a szolgáltató nem köteles a user midnen regisztrációkor megadott adatát megjeleníteni.

A szolgáltatás

A Szolgáltatás Interneten keresztül elérhető Rendszerben a Felhasználók számára lehetőséget biztosít erotikus partnerkereső hirdetések, értékelések, hozzászólások elhelyezésére, amelyeket a Rendszerben megjelenít, és ezzel segítséget nyújt a látogatóknak és a felhasználóknak abban, hogy partnert találhassanak.

A felhasználók jogosultságai és kötelezettségei

Amennyiben regisztráció nélkül veszed igénybe a szolgáltatást (Látogató):

Amennyiben Regisztrált Felhasználóként veszed igénybe a szolgáltatást vagy email-ben (support@finom17) jelentkezel hirdetés szolgáltatásunk igénybevételére (Regisztrált Felhasználó):

Amennyiben Hirdetőként használod a szolgáltatást (Hirdető):


A Szolgáltató a Rendszer - rejtett - hibái miatt bekövetkezett kellemetlenségekért felelőséget nem vállal. A Szolgáltató törekszik a hibák kijavítására.

Emeltdíjas-telefonszámok

A Finom17.com-on megjelenő emeltdíjas telefonszámok egyike sem tartozik az oldal tulajdonosának hatáskörébe, a Finom17 csupán bérbe adja a hirdetési felületeket/regisztrációt biztosít emeltdíjas telefonszámhoz tartozó Finom17 profil létrehozásához! Ezek tartalmáért, az ott feltüntetett képekért, szövegért, árakért s ezek valóság tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal! A hívás díját az adott telefonszám tulajdonosnak kötelessége az „egyéb” (leírás) rovatban a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően feltüntetnie! Hívó fél kijelenti, hogy a hívás megkezdése előtt kellőképpen tájékozódott a hívásdíjakról, ennek tudtában tárcsázta az adott telefonszámot, továbbá vállalja pontos díjbefizetési kötelezettségét telefonszolgáltatója felé!

Az Általános Szerződési Feltételek módosításának lehetősége

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket a Felhasználók weboldalon keresztül történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Szolgáltató a weboldalán tájékoztatja a látogatókat az Általános Szerződési Feltételek módosításáról.

Felhasználói magatartás és moderálási elvek

Az oldalra való belépéssel megértetted és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, Moderálási elveket, Adatvédelmi szabályzatot.

Beleegyezel abba, hogy magatartásodat felelősségteljesen, más Felhasználók tiszteletével fejted ki.

A Szolgáltatás nem használható más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogának megsértésére. A Szolgáltató törölheti, vagy hozzáférésében korlátozhatja azokat a Felhasználókat, akik másokat zaklatnak.

A Szolgáltató a más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő; obszcén vagy trágár; rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő Felhasználói Tartalmakat, az ilyen tartalmakat elhelyező felhasználók fiókjait a Szolgáltató előzetes értesítés nélkül hozzáférhetetlenné teheti, törölheti.

Tartalom

A Felhasználó felelős a Felhasználói Tartalomért, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, hozzászólásokat, értékeléseket - és bármely tartalom következményeit is.

A Szolgáltató nem vállal kötelezettséget a Felhasználók által rendelkezésre bocsátott tartalmak ellenőrzésére. A Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató, nem felelős a továbbított információért.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos mérlegelési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak minősít.

A Szolgáltatónak címzett kritikák nem kerülnek hozzáférhetetlenné tételre, azok nyilvánosan kerülnek megválaszolásra.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely személy szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy más jogát vagy a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben a Szolgáltató minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például - de nem kizárólagosan - az alábbiakat:

A Szolgáltató a fentieken túlmenően is jogosult bármely Tartalmat indokolás nélkül a nyilvánosság számára hozzáférhetetlenné tenni vagy a Rendszerből törölni. Szolgáltató a Tartalom hozzáférhetetlenné tételéből vagy törléséből eredő kárért nem felelős.

A Szolgáltató és annak tulajdonosa, társvállalatai, használatba adói, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárják felelősségüket a Rendszerben elhelyezett információk vagy anyagok hitelessége, tartalma, teljessége, jogszerűsége, megbízhatósága, működőképessége vagy rendelkezésre állása vonatkozásában. A Szolgáltató kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.

A Szolgáltató - a fentebb részletezett jogosultságai körében - a feltöltött publikus tartalmakat felhasználhatja forrás megjelöléssel különösen marketing és promóciós célokra előzetes értesítés nélkül.

Rendelkezésre állás

A Szolgáltató nem garantálja a Rendszer és a Rendszer bármely funkciójának folyamatos rendelkezésre állását és a funkciók folyamatos igénybevételének lehetőségét. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármely funkció elérhetőségét időlegesen valamennyi felhasználó, vagy meghatározott felhasználói kör, vagy adott felhasználó vonatkozásában - ideértve különösen hálózati szegmens, becenév, e-mail cím, stb. - felfüggessze, vagy a funkció biztosítását véglegesen megszüntesse.

Felelősség kizárása

A Szolgáltató, és annak tulajdonosa, társvállalatai, használatba adói, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárják felelősségüket a Rendszerben elhelyezett információk vagy anyagok hitelessége, tartalma, teljessége, jogszerűsége, megbízhatósága, működőképessége vagy rendelkezésre állása vonatkozásában. A Szolgáltató kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.

A Szolgáltató minden anyagot, információt "ahogy vannak" tesz hozzáférhetővé, minden szavatosság nélkül.

A Felhasználó a Szolgáltatást kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

Köteles vagy minden általában tőled elvárhatót megtenni személyes adataid, különösen a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelme érdekében. Felelősséggel tartozol minden olyan eseményért, tevékenységért, amely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

Nemzetközi használat

A Szolgáltató minden személyes adatot, információt és Felhasználói Tartalmat Magyarország területén, az Európai Unióban vagy azon kívül kezel, dolgoz fel és tárol.

A Szolgáltatás különböző jogszabályokat alkalmazó államok területéről érhető el, vehető igénybe, a Felhasználó vállalja és szavatolja, hogy valamennyi helyi szabályt betart.

Rendelkezésre állás

A Szolgáltató nem garantálja a Rendszer folyamatos rendelkezésre állását és a Szolgáltatások folyamatos igénybevételének lehetőségét.

Fogalom-meghatározások

Szolgáltató:

GSLab. Isle of Man

(support@finom17.com)

Szolgáltatás:
a Szolgáltató által nyújtott, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott szolgáltatás, amelyet a Szolgáltató a finom17.com domainen elérhető weboldalon ,magában foglalja a más domain alatt nyújtott beágyazott tartalommegjelenítést is.

Felhasználó:
a Látogató, a Regisztrált Felhasználó és a Hivatalos Értékelő. Azon személyek is Felhasználónak minősülnek, akik az Internetböngészőtől eltérő szoftver felhasználásával férnek hozzá a Rendszerben tárolt adatokhoz.

Tartalom:
a Felhasználói Tartalom és a Szolgáltatói Tartalom

Felhasználói tartalom:
minden olyan Felhasználó által feltöltött adat, információ, tartalmi elem, kép, amely a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján a Felhasználó ilyen irányú kérésére nem kerül törlésre.

Szolgáltatói tartalom:
olyan Tartalom, amely a Szolgáltató döntése alapján került elhelyezésre a Rendszerben.

Adatkezelési szabályzat

Az adatkezelés megnevezése

Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az adatkezelő által üzemeltetett Rendszer felhasználói esetében.

Az adatkezelés jogalapja

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt adatok köre

A felhasználó által választott hozzáférési szinttől függően megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó.

A felhasználó döntése alapján a Saját adatok menüpontban megadott látható és mások számára nem látható adatok.

Az adatkezelés célja

A felhasználó által megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó azonosítása.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra .

Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató addig kezeli, amíg a jelen Általános Szerződési Feltételek szerint nem kéri az adatok anonimizálását, az azonosító adatok törlését. A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 8 munkanapon belül töröljük az adatokat.

A felhasználó döntése alapján az email-ben megadott, látható és mások számára nem látható adatok esetében, amíg a Felhasználó döntése alapján azokat az oldalán megjeleníti, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó/hirdető nem él.

A személyes adatok törlése

A törlési igényt e-mailben a support@finom17.com címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az Általános Szerződési Feltételek törlendőként megjelölt az adatokat.

Az Adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Felhasználók előzetes, a weboldalon keresztültörténő értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadod a módosított Adatkezelési szabályzatot.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az support@finom17.com címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

Jogérvényesítési lehetőségek

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

Adat védelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató A(z) Finom17.com (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. Az adatkezelő címe: support@finom17.com Az adatkezelő elérhetősége: 06/70 - 647-5325 Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. Az érintettek köre: regisztrált felhasználók A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: - A CÉGNÉV kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. - Meg. Külső szállító esetén, annak neve és adatai is. Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően X napon belül törlésre kerülnek. A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél - tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, - személyes adatainak helyesbítését, - személyes adatainak törlését vagy zárolását. A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)